Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
9/9

Sticla Securizata T-Max UV pentru Samsung Galaxy S9, FULL GLUE

TMAXSAMS9
Plasați cursorul pe imagine pentru marire
in stoc
109.00 Lei
Pune o întrebare
10 zile
+
Avantajele dvs.
  • * Brand-uri de renume
  • * Notificare status comanda
  • * Retur si schimb
  • * Metode diferite de plata
  • * Cele mai bune preturi

Optiuni de plata
Livrare

Descriere

Acoperirea completa a adezivului sub Sticla Securizata si activarea lui cu lumina ultravioleta garanteaza o protectie totala

Aceasta Sticla Securizata, foloseste o metoda ingenioasa de instalare, care implica un adeziv curat, activat la lumina ultra violeta. Folosind ghidul de aplicare pas cu pas prezentat pe această pagina, instalarea se realizeaza fara nicio problema în cel mai scurt timp.
Veti avea o protectie rezistenta pentru fiecare centimetru din ecranul pretios al dispozitivului dvs.

Chiar mai mult; protectia ecranului din Sticla T-Max Full Cover Glass este prevazuta cu un tub adeziv suplimentar, în cazul în care aveti probleme la prima aplicare.

Duritatea 9H confera rezistentă la zgârieturi si socuri superioare.

Telefonul dvs. este supus la multe pericole pe parcursul zilei - chiar dacă luati masuri de precautie pentru a va mentine dispozitivul în siguranta, puteti sa-l zgariati accidental cu o cheie sau o moneda in timp ce telefonul este intr-un buzunar, de exemplu. Acest protector de ecran este construit din sticla calita cu o duritate de 9H, garantand siguranta din cauza rigiditatii.

Poate fi aplicat si pe un ecran spart/fisurat.

S-ar putea sa credeti ca nu are nici un rost sa aplicati un protector de ecran pe un ecran Samsung Galaxy S9 deja crapat, dar reparatiile ecranului dvs. pot fi costisitoare si veti dori sa evitati pagube suplimentare ori de cate ori este posibil. Datorita procesului de "întarire" UV si a calitatii adezivului utilizat în instalarea acestui protector, puteti chiar aplica T-Max Glass la afisajele deteriorate sau rupte de sticla - oprind orice pauza in traseele sale si asigurand protectie impotriva fisurilor sau a petelor suplimentare.

Suprafata de acoperire oleofoba asigura rezistenta la amprente

Cu o acoperire de suprafata oleofoba, urmele de amprenta vor fi mult reduse, astfel încat ecranul dvs. frumos clar sa poata fi vizualizat fara distragerea vizuala.

Mentine sensibilitatea perfectă la atingere

Veti observa diferenta cu acest protector aplicat. Cand Sticla Securizata T-Max este aplicata, puteti fi siguri că nu veti schimba sensibilitatea ecranului, permitandu-va sa vorbiti, sa scrieti si sa interactionati cu dispozitivul asa cum ati proceda in mod normal.

Compatibilitatea carcaselor de protectie

Ecranul protector T-Max Glass este compatibil cu multe dintre cele mai populare carcase pentru Galaxy S9. Pentru compatibilitate vezi explicatia din poze.

Usor de indepartat

Sticla Securizata T-Max este foarte simplu de inlaturat. Folosind cu grija unghia sau o carte de vizita, puteti inlatura marginile protectorului de ecran de pe afisaj. Curatati ecranului cu un mic servetel si va fi la fel ca inainte.

Video Aplicare T-Max

Caracteristici

Categorii:
Sticla Securizata FULL GLUE
Producator:
T-Max
Ambalaj:
Blister / Cutie

Adresa

TELEFON DE CONTACT:

  • 0728.428.428
  • 021.634.34.33

Program de lucru:

Luni - Vineri:
09:00 - 17:00
Sambata:
09:00 - 16:00

Adresa punct de lucru:

Str. Alunisului, Nr. 193, Sector 4, Bucuresti, Cod postal 040744

Puteti ajunge la punctul nostru de lucru cu urmatoarele mijloace de transport:

Metrou Statia Eroii Revolutiei (+ 20 min. mers pe jos).
Tramvai 7, 25, Sos. Giurgiului, Statia Toporasi (+ 2 min. mers pe jos)

Autobuz 323, Sos. Giurgiului, Statia Toporasi (+ 2 min. mers pe jos)

Tag-uri

Recenzii

Nicio postare găsită

Scrie un comentariu