Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

24GSM.ro - Accesorii Smartphone si Tablete

9/9

Visual hacking este real

18.07.2016
Wagenpfiel Cristian

Visual hacking este real

Si se intampla la nivel global. Ecranele calculatoarelor sunt expuse riscului de a furniza informatii sensibile.

Experimentul global Visual Hacking

Nevoia de confidentialitate vizuala la locul de munca este necesara peste tot in lume.

Pentru a se vedea cat de usor sunt captate informatii sensibile ale companiilor prin visual hacking, 3M a lucrat cu o terta parte (Ponemon Institute) pentru a efectua un experiment. In cadrul acestuia, un hacker ”alb” sub acoperire a fost trimis in mai multe birouri ale companiilor participante din Statele Unite ale Americii. Acum, experimentul s-a extins la o scara globala incluzand birouri din China, Franta, Germania, India, Japonia, Coreea si Marea Britanie.

Rezultatele la nivel mondial sunt alarmante si ne amintesc de importanta abordarii confidentialitatii vizuale in organizatiile din intreaga lume.

Prin utilizarea filtrelor de confidentialitate 3M putem contribui la reducerea breselor de informatii.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare noua

Numele dvs. va apărea lângă recenzie sau comentariu, vizibil pentru toată lumea. Noi ([INNO 3D Solution SRL]) salvam, de asemenea, adresa dvs. IP ca o precauție de securitate, dar ea poate fi vizualizata numai de către personalul nostru. Va rămâne în sistemul nostru până când vă retrageți consimțământul. Dacă doriți să eliminați datele dvs. personale, trimiteți un e-mail la adresa [info@24GSM.ro].

Dacă considerați că datele dvs. personale au fost utilizate în mod abuziv, aveți dreptul să depuneți o plângere la o autoritate de supraveghere . Suntem obligați, conform Regulamentului UE privind protecția generală a datelor, să vă informăm despre acest drept; nu intenționăm să folosim în mod greșit datele dvs.