Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

24GSM.ro - Accesorii Smartphone si Tablete

9/9

Foliile SKIN protectie si design

23.08.2016
Wagenpfiel Cristian

  Datorită curburii marginilor la device-urile de top, protectia devine din ce in ce mai greu de realizat; dar nu imposibil.
Intrebarea este: putem proteja aceste suprafete curbate?

   Alternativa potrivita nevoilor utilizatorilor fara a ingreuna sau modifica dimensiunile device-lui, sunt SKIN-urile Carbon care oferă si o protecție suplimentara dispozitivului.
   Întregul design al aparatului, de la liniile fluide la forma subţire, se îmbină cu Design SKIN-ul nostru, oferind o senzaţie excelentă atat la atingere cat si la privit.

    Acesta fuziune intre design-ul device-ului si SKIN-uri, o s-o regasiti nu numai la brand-ul Samsung; la fel de usor va oferim si pentru  Apple, HTC, Blackberry, Huawei, LG, Nokia, Microsoft sau alti producatori.  
    Materialul 3M utilizat de noi detine tehnologia Comply™ (permite eliminarea completa a bulelor de aer, datorita canalelor din micro-adeziv), rezultand o aplicare usoara atat pe suprafata plana cat si in zonele curbate.

   Azi da; device-ul tau are personalitate, cu Design SKIN-ul conturat perfect si decuparea fina.  Intr-un joc de culori, foliile SKIN Carbon pot inlocui cu usurinta o carcasa de protectie. Avem cateva variante de alegere a pachetului Design SKIN; fata, fata+spate, spate, rama, tastatura.
 
   Decuparile sunt extrem de precise pentru o potrivire perfecta la senzori, port și difuzorul device-ului; astfel veti detine un device personalizat incat cei din jurul dvs. il vor admira precum o editie limitata.

   Stim ca va plac modelele diversificate; SKIN-urile le gasiti aici si nu ezitati să ne scrieti o sugestie.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare noua

Numele dvs. va apărea lângă recenzie sau comentariu, vizibil pentru toată lumea. Noi ([INNO 3D Solution SRL]) salvam, de asemenea, adresa dvs. IP ca o precauție de securitate, dar ea poate fi vizualizata numai de către personalul nostru. Va rămâne în sistemul nostru până când vă retrageți consimțământul. Dacă doriți să eliminați datele dvs. personale, trimiteți un e-mail la adresa [info@24GSM.ro].

Dacă considerați că datele dvs. personale au fost utilizate în mod abuziv, aveți dreptul să depuneți o plângere la o autoritate de supraveghere . Suntem obligați, conform Regulamentului UE privind protecția generală a datelor, să vă informăm despre acest drept; nu intenționăm să folosim în mod greșit datele dvs.