+40.728.428.428

Bine ati venit!

Tel; +40.21.634.34.33 / +40.728.428.428

Folii de protectie a display-ului FoliaTa brand romanesc

15.05.2015
de Wagenpfiel Cristian

Protejati-va investitia!

   Investim in fiecare zi sa ne oferim confort sau sa acoperim o necesitate indiferent ca suntem persoane simple sau conducem o companie si detinem un smartphone, tableta, laptop sau aparat foto.

Dar Protejam corect in ce investim?
   In anul 2006 S.C. Inno 3D Solution S.R.L. aduce pe piata din Romania pentru prima data folia de protectie pentru display cu APLICARE GRATUITA a produsului in Str. Alunisului, nr. 120, sector 4, Bucuresti.
   Dotarea necesara ulterioara cu aparatura superioara State of The Art ne permite decuparea foliilor pentru orice model indiferent de complexitatea suprafetei sau de noutatea modelului.


Folia de protectie confort sau necesitate?
   FoliaTa un brand romanesc si cu o baza de date de peste 4000 de modele, foliile rezistente la zgariere, clara sau mata cu claritate de peste 99% ne protejeaza telefonul de zgarieturile discrete provocate de cerceii doamnei, de monedele strecurate accidental in acelasi buzunar cu telefonul, de servetelele cu microfibra care antreneaza firele de praf pe display-ul tabletei si de butoanele tastaturii laptop-ului care ating display-ul.


Ce putem proteja?
   Cu daruire am facut cercetari si am dorit sa acoperim o paleta cat mai larga de ecrane pentru: Tablete, Smarthpone, Phablet, Notebook, Laptop, aparate foto, PDA, eBook Reader, aparate video, Mp3 Player, Console, display-uri auto, blitz, si nu ne oprim aici.

Unde putem fi gasiti?
   Am dorit sa fim aproape de dvs. printr-un singur clic pe www.24gsm.ro; ne gasiti si la punctul nostru de lucru din str. Alunisului, nr.120, sect. 4, Bucuresti, iar la telefon va raspundem la toate intrebarile 0728.428.428 / 021.634.34.33.

Acum FoliaTa te asteapta.

                                                                                                                                                                       CATALIN

Tag-uri

Comentarii

Mi-a fost si mie aplicata folie mata pe smartphone si tablete. Am fost si sunt in continuare foarte multumita de calitatea acestor folii. Recomand cu caldura tuturor care au nevoie.
Colaborez cu ei de foarte mult timp. Cu aceasta ocazie avut placerea sa intalnesc niste oameni deosebiti care ofera produse de o calitate deosebita si care au dat mereu dovada de o seriozitate aparte. Am recomandat si o sa recomand cu caldura tuturor utilizatorilor de smartphone-uri/ tablete/ camere foto/ laptop sa apeleze la serviciile lor cu incredere.