Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

24GSM.ro - Accesorii Smartphone si Tablete

9/9

Folii de protectie a display-ului FoliaTa brand romanesc

15.05.2015
Wagenpfiel Cristian

Protejati-va investitia!

   Investim in fiecare zi sa ne oferim confort sau sa acoperim o necesitate indiferent ca suntem persoane simple sau conducem o companie si detinem un smartphone, tableta, laptop sau aparat foto.

Dar Protejam corect in ce investim?
   In anul 2006 S.C. Inno 3D Solution S.R.L. aduce pe piata din Romania pentru prima data folia de protectie pentru display cu APLICARE GRATUITA a produsului in Str. Alunisului, nr. 120, sector 4, Bucuresti.
   Dotarea necesara ulterioara cu aparatura superioara State of The Art ne permite decuparea foliilor pentru orice model indiferent de complexitatea suprafetei sau de noutatea modelului.


Folia de protectie confort sau necesitate?
   FoliaTa un brand romanesc si cu o baza de date de peste 4000 de modele, foliile rezistente la zgariere, clara sau mata cu claritate de peste 99% ne protejeaza telefonul de zgarieturile discrete provocate de cerceii doamnei, de monedele strecurate accidental in acelasi buzunar cu telefonul, de servetelele cu microfibra care antreneaza firele de praf pe display-ul tabletei si de butoanele tastaturii laptop-ului care ating display-ul.


Ce putem proteja?
   Cu daruire am facut cercetari si am dorit sa acoperim o paleta cat mai larga de ecrane pentru: Tablete, Smarthpone, Phablet, Notebook, Laptop, aparate foto, PDA, eBook Reader, aparate video, Mp3 Player, Console, display-uri auto, blitz, si nu ne oprim aici.

Unde putem fi gasiti?
   Am dorit sa fim aproape de dvs. printr-un singur clic pe www.24gsm.ro; ne gasiti si la punctul nostru de lucru din str. Alunisului, nr.120, sect. 4, Bucuresti, iar la telefon va raspundem la toate intrebarile 0728.428.428 / 021.634.34.33.

Acum FoliaTa te asteapta.

                                                                                                                                                                       CATALIN

Comment-uri

Mi-a fost si mie aplicata folie mata pe smartphone si tablete. Am fost si sunt in continuare foarte multumita de calitatea acestor folii. Recomand cu caldura tuturor care au nevoie.
Colaborez cu ei de foarte mult timp. Cu aceasta ocazie avut placerea sa intalnesc niste oameni deosebiti care ofera produse de o calitate deosebita si care au dat mereu dovada de o seriozitate aparte. Am recomandat si o sa recomand cu caldura tuturor utilizatorilor de smartphone-uri/ tablete/ camere foto/ laptop sa apeleze la serviciile lor cu incredere.
Postare noua

Numele dvs. va apărea lângă recenzie sau comentariu, vizibil pentru toată lumea. Noi ([INNO 3D Solution SRL]) salvam, de asemenea, adresa dvs. IP ca o precauție de securitate, dar ea poate fi vizualizata numai de către personalul nostru. Va rămâne în sistemul nostru până când vă retrageți consimțământul. Dacă doriți să eliminați datele dvs. personale, trimiteți un e-mail la adresa [info@24GSM.ro].

Dacă considerați că datele dvs. personale au fost utilizate în mod abuziv, aveți dreptul să depuneți o plângere la o autoritate de supraveghere . Suntem obligați, conform Regulamentului UE privind protecția generală a datelor, să vă informăm despre acest drept; nu intenționăm să folosim în mod greșit datele dvs.